2008

Hejsan allihopa, hur mår ni då en sådan här dag innan nyår, alla kanske är spända? x)


jag kan ju säga att jag har ett problem inför i morron, nyår för mej är faktiskt en speciell dag, liksom det blir ett nytt år och ett nytt år för mej är endel förändring som att man ska välja nyårslöfte och man ska hålla det oxå annars är det inge kul, jag själv brukar fundera på mitt nyårs löfte ett par dar innan och i år kommer mitt nyårs löfte vara lite enkelt eller det kommer det säkert inte va för min del utan det kommer bli hur svårt som helst.
jag måste vara mer ekonomisk, ja.. det är mitt nyårs löfte mer ekonomisk typ som att hålla ordning på pengarna sätta in dom på mitt konto när jag får min månadspeng 300 kr i månaden själv så får man dom i handen och sen så så ligger dom i fickan och brännner och måste handlas för, min 300 kr går åt åt allt möjligt från kläder,mellis fika och smink ja en massa skräp helt enkelt, inte för att jag går och handlar onödig saker utan saker som jag vill ha och sen använder jag dom ett par ggr sesn ligger det bara på något ställe och drar åt sej damm.

vad är ert nyårslöfte? skulle vilja veta x) nyfiken av mej :)

jag kan ju sätta in det jag vill ha för mina 300 kr nästa gång x) har kollat på det i månader känns detr som men igenkligen har jag bara tittat på det i någon vecka x)






image57


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0